Groot Art Festival in Assen.

9 februari 2020 Uit Door Linda Dijkstra

Uitnodiging deelname 28e ART EXPLOSION op zaterdag 6 juni 2020

In opdracht van Vaart in Assen organiseer ik dit jaar de kunstmanifestatie Art Explosion ! De voorbereidingen van de zijn in volle gang, het belooft een vernieuwde editie te worden. Dit jaar vindt de kunstmanifestatie Art Explosion plaats in de binnenstad van Assen op:

ZATERDAG 6 JUNI van 10.00 – 17.00 uur. 

Art Explosion biedt ruimte aan professionele beeldende kunstenaars om gezamenlijk een ‘kunst explosie’ neer te zetten. De mogelijkheid voor publiek om kennis te maken met veelzijdige, afwissende kunst van hoog niveau.

Via bijgevoegd aanvraagformulier kunt u de inschrijfformulieren voor deze kunstmanifestatie opvragen voor uw deelname 28e ART EXPLOSION op zaterdag 6 juni 2020. Deze en bijbehorende informatie en voorwaarden worden u daarna per mail toegestuurd. Het ingevulde formulier ontvangen wij graag voor 1 maart 2020, getekend, van u retour.

Aanmelden Art Explosion (verplicht)
zaterdag 6 juni 10-17 uur

Marktkraam a 49,= ex. btw (verplicht)
basiskraam1 mtr extraelectriciteitalleen ruimte

extra (verplicht)
wel workshopgeen workshop

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ook dit jaar valt Art Explosion samen met Art of Wonder, het jeugdtheaterfestival waarbij de binnenstad het podium is voor diverse theatervoorstellingen. Op de zaterdag blijft de kunstmanifestatie echter de hoofdmoot van het programma. Met een sfeervolle ambiance, marktkramen in een speelse opstelling, een terras en een demonstratie- of podium plek, waar standhouders tijdens het evenement een demonstratie, een activiteiten of een workshop kunnen geven. Het soepcafe bereidt soep van verloren voedsel maken, tegen een vrije donatie. De koffie wordt verzorgd door de studenten van het Drenthe College.

Zodra het totale programma bekend is, zullen wij u verder informeren.

Wij gaan voor een prachtige kunstzinnige markt!

Met vriendelijke groet,

Team Art Explosion 2020