DSFW

24 september 2019 Uit Door Linda Dijkstra

Dag van de Duurzaamheid 10 okt en Dutch Sustainable Fashion Week 4 t/m 13 oktober.

Wat je draagt, heeft impact op andere mensen en het milieu. De Dutch Sustainable Fashion Week wil zoveel mogelijk consumenten daar op positieve wijze bewust van maken door jong talent, spraak-makende collecties en innovatieve ontwikkelingen in de spotlights te zetten. Dit jaar is het van 4 t/m 13 oktober DSFW en in veel steden wordt daar uitgebreid aandacht aan besteed, zoals in Zwolle en Deventer en Groningen. Hier vindt je het hele programma van de Dutch Sustainable Fashion Week.

 

Bij Bee-Dressed lopen we tegen de laatste weken aan dat we nog met een winkel aanwezig zijn in warenhuis Vanderveen.10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid staan we natuurlijk ook voor je klaar! 

Ben jij op zoek naar ecovriendelijke kleding of naar duurzame alternatieven voor de “normale” kleding die veelal bij de grote ketens wordt aangeboden? Er zijn genoeg verschillende soorten biokleding en ecokleding in ons assortiment, van een T-shirt tot broek, een trui of vest, tot een jurk of jas. Je vindt bij ons allerlei kledingstukken van duurzame kwaliteit. Kom donderdag 10 oktober langs en bekijk onze ecologische kledingcollectie voor de winter. Laat je adviseren over de stoffen, combinaties en welke duurzame accessoires daarbij passen.

 

Donderdag 17 oktober is onze laatste openingsdag, ook dan ben je welkom voor de laatste nieuwtjes, items en maak kennis met Meryam Moussanoui, mijn stagiaire. Zij neemt alle herstel en reparatie werkzaamheden over.